Voor advies of offerte bel:
06-15255163

Glasbewassing

Glasbewassing

Kijk eens naar buiten. Hoe schoon zijn de vensters van uw pand? Of kijk eens van buiten naar binnen. Doe alsof u een bezoeker bent, een klant. Verhoogt het vensterglas de uitstraling van uw pand? Of juist niet?

Regelmatig glasonderhoud zorgt voor een goede uitstraling van uw bedrijfspand. Bovendien verlengt het de levensduur van uw glas en omlijsting. Onze specialisten kunnen al uw glas wassen, ook op lastig te bereiken plaatsen.

Professionele glasbewassing vraagt om een veilige uitvoering van de werkzaamheden. Al onze glazenwassers beschikken over een veiligheidspaspoort en zijn goed opgeleid. Inclusief diploma’s met betrekking tot uitzonderlijke situaties en materieel. Ze werken veilig. Dat is vooral plezierig voor henzelf, maar ook voor u.

Elke opdracht begint bij het opmeten en analyseren van het project. Zo bepalen welke hulpmiddelen er nodig zijn en bepalen we samen met u wanneer en hoe vaak we langs komen. Natuurlijk neemt onze planner altijd vooraf nog even contact met u op om de exacte dag door te geven.

Onze glazenwassers werken met vertrouwde en de nieuwste technieken. Vaak voldoet de vertrouwde ladder en wisser, soms zijn geavanceerdere technieken nodig. Voor ons is dat geen probleem. We doen wat nodig is om een perfect resultaat te leveren.

Schoonmaken is een Vak!

Patrick de Boer