Voor advies of offerte bel:
06-15255163

Home

Schoonmaken zit in ons bloed!

Stralende organisaties zijn die organisaties waar je prettig werkt. Of waar je als klant of medewerker(ster) meteen welkom voelt. Het zijn organisaties waar je optimisme voelt, energie en plezier en hart voor hun werk. Stralende organisaties zijn gastvrije organisaties. In onze visie zijn managers en bestuurders ook gastheren en gast vrouwen. We zien het als onze taak inhoud te geven aan hun gastheerschap. Wij laten organisaties letterlijk en figuurlijk stralen omdat schoonmaken in ons bloed zit!

Schoonmaken is een Vak!

In elke sector blijven wij ons verdiepen in de specifieke wensen en behoeften van onze klanten en van hun klanten, medewerkers, gasten of patiënten. Wij zorgen ervoor dat al die partijen zich welkom en tevreden voelen. Schoonmaken is een Vak, en Het Schoonmaakbedrijf staat voor welkom en schoon.

Onze mensen geven u en uw gasten een warm welkom!

Naast vakkennis, efficiency en betrokkenheid is ook een goede en juiste begeleiding nodig om bedrijven te laten stralen. Onze medewerkers volgen opleidingen en trainingen aan de SVS  zodat zij het talent ontwikkelen om de wensen van medewerkers, gasten, klanten of patiënten te herkennen en hier op in te spelen op de juiste manier.

Trots op elkaar

Onze vakmensen zijn zorgzaam en mensgericht, delen hun ervaringen en kennis zijn ondernemend en nemen hun verantwoordelijkheid. We zijn trots op onze medewerkers en onze medewerkers zijn oprecht trots dat ze bij Het Schoonmaakbedrijf werken.

Duurzaam op weg naar onze klanten!

Door aandacht voor onze mensen, opleidingen en duurzaam personeelsbeleid investeren wij in onze medewerkers. Vanzelfsprekend gebruikt Het Schoonmaakbedrijf schoonmaakmiddelen en -methoden, die het milieu en onze leefomgeving minimaal belasten.

 

Wij hopen u graag snel te ontmoeten voor een vrijblijvende offerte of advies,

Schoonmaken is een Vak!

Patrick de Boer