Voor advies of offerte bel:
06-15255163

Onderhoud

 

Interieurverzorging

Uw medewerkers zijn belangrijker dan het interieur van uw bedrijf. Nogal logisch. Maar juist omdat die medewerkers er toe doen, moeten ze plezierig kunnen werken. Een goed verzorgd interieur is daarbij geen luxe. Het is een basisvoorwaarde. We maken uw interieur schoon met een vast team. Dat team leert uw bedrijf kennen, krijgt een band met uw organisatie en doet fluitend net wat meer dan gevraagd of beloofd.

Onze projectleiders coördineren de schoonmaakwerkzaamheden en zijn voor u het vaste aanspreekpunt. Zij kennen de schoonmakers en ze kennen uw bedrijf. Zo houden we de lijnen kort. Daardoor weten we precies op welke manier we samen kunnen zorgen voor een prettige samenwerking en een goed resultaat. Onze medewerkers hebben vaak jarenlange ervaring in het vak en weten precies hoe ze u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Bovendien hebben ze ten minste de basis(vak)opleiding schoonmaak gevolgd, waardoor ze niet alleen over ervaring, maar ook over de nodige inhoudelijke kennis beschikken.

Werkwijze

Onze klanten hebben ieder een objectleider die het werkschema goed op uw organisatie afstemt. U heeft daarmee een vast aanspreekpunt binnen Het Schoonmaakbedrijf. Hij of zij stemt de werkzaamheden met u af, coördineert, lost problemen op en vertaalt uw wensen naar onze organisatie. Daardoor kunnen we steeds efficiënt werken en de kwaliteit blijven verbeteren.

Bij calamiteiten is Het Schoonmaakbedrijf ook buiten kantoortijden bereikbaar. Afhankelijk van de situatie bepaalt onze coördinator de inzet van personeel, materialen en middelen. Uiteraard nemen we de maatregelen die de overlast voor uw bedrijf zoveel mogelijk beperken.

Schoonmaken is een Vak!

Patrick de Boer