Voor advies of offerte bel:
06-15255163

Gevel reiniging

 


Gevelreiniging en Bescherming

• Totale gevelreniging
• Gevelreiniging d.m.v. soft-stralen of reinigen met aangepaste druk
• Het verwijderen van verflagen van gevels, zonder de ondergrond te beschadigen
• Het reinigen van daken, terrassen, muren, kunstwerken etc.
• Het impregneren van gevels, waardoor deze vuil en waterafstotend worden
• Het verwijderen van graffiti, 24-uurs calamiteitenservice

Ondanks dat iedereen enorm zijn best doet om de lucht zuiver en schoon te houden, komt er ongewenst toch veel vervuiling met de regen en andere neerslag mee naar beneden. Deze vervuiling hecht zich aan o.a. gevels die hier veelal (en van nature) niet tegen bestand zijn, deze zuur vormende gassen en zouten tasten het bindmiddel in de bouwmaterialen aan die naar verloop van tijd zullen verpoederen en verloederen.

Hierdoor verliezen gevels steeds meer hun weerstand en schoonheid en geven uw onroerend goed een oud en onverzorgd aanzien, en kan dus voor de waarde van uw investering aanzienlijk verlagen. Ook vorst werkt hieraan mee, omdat water bij vorst uitzet komen er door de krachten die bij het uitzetten vrijkomen, stenen en metselwerk onder grote druk te staan. Ernstige (zichtbare en onzichtbare) schade aan de gevels van uw onroerend goed zijn hiervan meestal het gevolg.

In Nederland worden de gevels per jaar blootgesteld aan ongeveer 60 liter water per M2.

Reiniging- beschermen en onderhouden van gevels is in Nederland is dus echt noodzakelijk omdat bijna de helft van alle geregistreerde bouwschadegevallen te maken hebben met vocht.

Als de buitenzijde van uw gebouw, woning (investering) etc. er vermoeid en vervuild uitziet biedt Het Schoonmaakbedrijf de oplossing met Specialistische gevelreiniging en bescherming. Om veroudering en verval te voorkomen en de representativiteit van uw gebouw te behouden kunnen de verschillende soorten gevelafwerking, zoals metselsteen, beton, aluminium of kunststof, worden gereinigd, gecleand en/of geïmpregneerd.

Wij sluiten uw gebouw af voor alle invloeden van buitenaf, voor 8/12 jaar!!

Doordat de specialistische medewerkers van Het Schoonmaakbedrijf  over de juiste vakkennis en ervaring beschikken en allen (VCA en SVS) gediplomeerd zijn, kunt u er op vertrouwen dat de werkzaamheden op een juiste wijze worden uitgevoerd. Tijdens de uitvoering van het werk (eenmalig of periodiek) gebruiken wij onze eigen machines, materialen en hoogwerkers.

Op deze wijze garandeert Het Schoonmaakbedrijf een efficiënte en veilige uitvoering van de werkzaamheden.

Het Schoonmaakbedrijf  kan voor u, als u daar prijs op stelt, een meerjarenplan opstellen voor de reiniging en bescherming van de buiten en -binnen zijde van uw gebouw.

Schoonmaken is een Vak!

Patrick de Boer