Voor advies of offerte bel:
06-15255163

Vloeren (alle soorten vloeren ook Hout)

Vloeronderhoud

Linoleum vloer onderhoud

Als we het hebben over linoleum dan bedoelen we eigenlijk vloeren die inderdaad van linoleum, maar ook uit vinyl (pvc) en rubber bestaan. Kortom de elastische vloeren. Een vloerbedekking die we vaak vinden in scholen, ziekenhuizen en openbare gebouwen maar ook kantoren. Dergelijk vloeren vragen heel veel arbeidsintensief onderhoud, en wanneer dit niet goed wordt uitgevoerd zijn de gevolgen groot zoals het niet meer kunnen herstellen van de uitstraling, verlies van kleur, beschadigde toplagen etc. Onderhoud is hier intensief en brengt de nodige kosten met zich mee. Ook hier is regelmatig een vakman op zijn plaats. Bijvoorbeeld het strippen en opnieuw in de was zetten van dergelijke vloeren is specialistisch en vraagt nauwkeurig werken met de geschikte producten. Hiervoor wordt er dan ook gewerkt met de kwaliteitsproducten. We hebben al vele jaren ervaring als het gaat om het onderhoud en de reiniging van deze elastische vloeren. Ook nu brengen we een advies uit wat past bij het gevraagde onderhoud.

Stenen vloer onderhoud

Er is een grote verscheidenheid aan stenen vloeren, niet alleen kleur maar ook materiaal. Tegelvloeren, zowel geglazuurd als ongeglazuurd als natuurstenen vloeren. Het ene materiaal laat zich wat makkelijker onderhouden als het andere maar iedere vloer is met regelmaat toe aan een grondige onderhoudsbeurt. In de loop van de tijd hoopt het vuil zich op en ook restanten van schoonmaakmiddelen stapelen zich op. Met een juiste behandeling is uw vloer weer als nieuw, maar wat is de juiste methode. We kunnen u helpen met het weer mooi maken van uw stenen vloeren door reinigen, impregneren en eventueel ook polijsten. Doordat er vele varianten zijn in stenen vloeren is het zaak hier toch specialistisch te werk te gaan en met de juiste middelen te werken.

Impregneren

Doordat vele steensoorten enigszins poreus zijn komen ze ook vol te zitten met stof en vuil. Ook in de voeg kruipt meer dan men denkt. Door de reiniging halen we hier ook bacteriën en schimmels weg. Na de reiniging kunnen we een impregneer aanbrengen welke preventief dergelijke vervuiling tegenhoudt voor 10jaar.

Marmeren vloer onderhoud

Het Schoonmaakbedrijf biedt u dé oplossing voor het onderhouden van uw natuurstenen vloeren. Na een grondige reiniging kunnen wij uw natuurstenen vloer o.a. marmer, travertin en kalksteen weer kristalliseren. Dit betekend dat wij weer een glans laag aanbrengen. Met deze behandeling wordt de toplaag verdicht. Hierdoor ontstaat een verharde toplaag met een mooie glans. Het kristallisatie product gaat een reactie aan met de toplaag van uw vloer. Na de behandeling biedt deze laag weer hardheid, doorzichtigheid en bescherming tegen het indringen van vuil en vlekken. Tevens verbeterd het aanzien van uw natuurstenen vloer weer enorm! Het oppervlak heeft weer een fraaie, egale glans en de natuurlijke kleuren worden weer beter zichtbaar. Indien de natuurstenen vloer veel krassen bevat zal kristalliseren niet voldoende zijn. De vloer zal dan eerst geslepen moeten worden en wij geven u graag advies over hoe u dat het beste kunt laten doen.

Natuurstenen vloeren polijsten

Er zijn verschillende soorten natuursteen die u in uw woning of kantoor kunt hebben. Denkt u hierbij aan vloeren van marmer, travertin of kalksteen. Het Schoonmaakbedrijf kan deze vloeren schoon maken en mooi houden door de natuurstenen vloer te polijsten en te voorzien van een glans laag. Na onze behandeling is uw natuurstenen vloer weer mooi en schoon en is hij weer zo goed als nieuw.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte, neemt u dan gerust contact met ons op.

Schoonmaken is een Vak!

Patrick de Boer.